Aanbieding!
Kunstenaar:Hessels, Rob

Veldbouquet en glazen fruitschaal

 620,00

Artikelnummer: p39 127.002

Ofschoon Rob Hessels vooral bekend staat om zijn portretten en scheepsafbeeldingen, maakt hij met dit werk duidelijk daarnaast ook oog te hebben voor de schoonheid van de natuur. Vele kunstschilders hebben zich aan stillevens gewaagd en vaak met succes. Rob Hessels weet echter door zijn bijzondere kijk op lichtinval en kleurcombinaties een bijzonder realistische sfeer te scheppen die bloemen en vruchten op een unieke wijze bijna letterlijk uit het doek doet springen en daardoor een bijzondere diepte suggereren.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 100 × 80 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Hessels, Rob

Rob Hessels werd in Haarlem in 1941 geboren. Voor zover bekend werkte hij tot op heden in AmsteLveen en heeft hij een atelierruimte in Amsterdam. Aanvankelijk werkte hij (en gaf schilderlessen, onder andere aan Bernd van der Haar) in Zuidwolde. Zijn werkstukken concentreren zich op portretten en scheepsafbeeldingen. Daarnaast verdient hij zijn brood als dienstverlener.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Hessels, Rob.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Veldbouquet en glazen fruitschaal'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina