Aanbieding!
Kunstenaar:Israëls, Jozef

Winterlandschap met Malle Jan

 37,50

Artikelnummer: CO 144.003

Ofschoon niet met zekerheid te zeggen is deze ets vermoedelijk van de hand van Jozef Israëls. Hij is gesigneerd als J. M………. (wellicht zijn pseudoniem J. Maalman) maar er kan evenzogoed gelezen worden Sch ………….. Wie kan ons wat verder helpen?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 24 × 29 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

Israëls, Jozef

Jozef Israëls (naamvariant: Josef Israëls; speudoniem: J. Maalman) werd op 27 januari 1824 in Groningen geboren en overleed op 12 augustus 1911 in Den Haag. Jozef Israëls wordt tot de Haagse School gerekend. Hij volgde opleidingen aan de Academie Minerva in Groningen, aan de Koninklijke Academie voor Beelden Kunsten en aan de Rijksacademie van Beelden de Kunsten beide in Amsterdam en aan de École des Beaux-Arts in Parijs. Op 11-jarige leeftijd volgde hij al zijn eerste tekenlessen bij J...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Israëls, Jozef.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Winterlandschap met Malle Jan'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina