Aanbieding!
Kunstenaar:Tricht, M. van

Weg met bomenrij langs zandafgraving (zandwinningsgebied?)

 70,00

Artikelnummer: p45 311.001

Een kenmerkend gebied zoals er zovele zijn in Nederland. Zo’n stukje Nederland werd op treffende wijze door van Tricht vastgelegd.

Wie kent deze plek?

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 47.5 × 33.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, harde ondergrond

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, m.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

,

Tricht, M. van

Ene M. van Tricht wordt vermeld door de historische kring West Betuwe als schilder maar de bijbehorende data in hun archief komen niet overeen met een datum op één van zijn schilderijen (1931?) . Vermoedelijk komt Van Tricht wel uit deze omgeving. In 1946 heeft ene M. van Tricht een schilderij gemaakt van een aantal vlashopen in Meteren aldus vermeldt de historische kring. Meer informatie over de 'echte' Van Tricht wordt op prijs gesteld.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Tricht, M. van.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Weg met bomenrij langs zandafgraving (zandwinningsgebied?)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina