Kunstenaar:Sengers, Lode

Zeg dan dat deze stenen brood worden

 24,00

Artikelnummer: CO 800.003

Lode Sengers was een zeer degelijke graficus die een veelheid van onderwerpen en producten tot zijn areaal rekende. Hier andermaal een litho van goede kwaliteit.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 23 × 24 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

geen, toelichtende tekst(en)

Stijl

Sengers, Lode

Lode Sengers (naamvariant: Lodewijk Antonius Sengers) werd op 5 september 1896 in Rotterdam geboren en overleed op 2 maart 1956 in Leiden. Sengers volgde een kunstzinnige opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en was er onder andere leerling bij Antoon Derkzen van Angeren, Huib Luns en Simon Moulijn. Hij was als kunstenaar vooral werkzaam in de regio's Leiden en Bussum. Als veelzijdig kunstenaar (hij was  zowel actief als graficus, monumentaal kunstenaar, (wand...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Sengers, Lode.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Zeg dan dat deze stenen brood worden'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina