Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Zwanenvlucht (madquick)

 39,00

Artikelnummer: P27 236.230

Wie de onbekende kunstschilder is van deze fraaie gelithografeerde poster is ons helaas niet bekend. Ook uitputtende naspeuringen onzerzijds hebben niet geleid tot aanknopingspunten ter zake.

Naamsvermelding / pseudoniem?: ‘Madquick’.

GEZIEN DE GROOTTE ALLEEN AFHALEN.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 76 × 50 cm
Afwerking

achter glas, chique ingelijst, passe-partout

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

, , ,

Signatuur

in de druk, pseudoniem, r.o.

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Zwanenvlucht (madquick)'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina