Kunstenaar:Brouwer, Gien

Boerderij aan watergang

 102,00

Artikelnummer: k7 039.002

Gien Brouwer, een echt buitenmens, schildert vooral landschappen met een duidelijk accent op alles wat de natuur te bieden heeft. Ook in dit schilderijtje weer blijkt dat hij vooral aandacht besteedt aan de stoffering van het landschap. De boerderij staat er bij alsof deze nodig is ter de completering van het buitengebeuren.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 20 × 15 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, l.o., pseudoniem

Stijl

Brouwer, Gien

Gien Brouwer werd in 1944 in Waddinxveen geboren. Landschapsschilder, vooral in olie en dan bij voorkeur Nederlandse landschappen. Brouwer zweefde tussen het realisme en impressionisme in wat in zijn werken duidelijk tot uiting komt. Brouwer genoot zijn opleiding aan de Kunstakademie in Rotterdam en studeerde samen met onder andere Jozef Wijngaard.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Brouwer, Gien.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Boerderij aan watergang'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina