Aanbieding!

Bos bij nacht

 52,00

Artikelnummer: CO 012.270

Bij vlagen heeft Herman van der Avoort meer dan warme belangstelling voor ‘buiten’. Veel van zijn werken (zie ook elders in onze verzameling ‘Van der Avoort’) onderstrepen dit nadrukkelijk. Met dit wat grotere – dan gebruikelijk – werk legt hij zijn grote respect vast voor de natuur als zodanig. Bijna een vierkante meter doek heeft hij nodig om dit tot uitdrukking te brengen. Zoals gebruikelijk meer dan kleurrijk verwoord met voorbijgaan aan elke werkelijkheid. Maar Hermans’ natuurbeeld zal (on)bekenden meer dan nieuwsgierig naar hem als kunstenaar maken.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 90 × 90 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

geen

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Bos bij nacht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina