Aanbieding!

Cargo’s in haven van Antwerpen

 275,00

Artikelnummer: CO 248.024
Onderwerpen: ,

WEGENS GROOTTE ALLEEN AFHALEN

 

Het is dat dit schilderij duidelijk is gesigneerd door de bekende Belgische kunstschilder H.J. Pauwels want anders zou het ongetwijfeld zijn toegeschreven aan één van de Rotterdamse ‘havenschilders’. Een vergelijkbaar kleurenpalet en (vlak)indeling. Maar ook dezelfde scheepstypen, van Liberty-schepen tot Rijnaken.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 80 × 64 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Signatuur

naam voluit, r.o.

Stijl

Vindplaats origineel

privé

Pauwels, Henry-Joseph

Er zijn vele schilders met de naam Pauwels. Henry-Joseph, één van hen werd in 1903 geboren in Haasdonk en overleed in 1983 te Beveren-Waas. A ls we het over Henry-Joseph hebben dan spreken we over een bescheiden vakman / schilder. Pauwels is Belg. Pauwels was een schilder van decoratieve landschappen, interieurs, zee- en Antwerpse havengezichten. Henry-Joseph is een poëtische, optimistische en met vlagen al te virtuoze - maar ook oppervlakkige - postimpressionist die met een losse toets...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Pauwels, Henry-Joseph.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Cargo's in haven van Antwerpen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina