Kunstenaar:Daubigny, C.F.

Le Grand Parc à mouton le matin

 350,00

Artikelnummer: CO 057.003

Eén van de bekendere etsen van Daubigny. Deze druk (pinx.) van de oorspronkelijke etsplaat door Daubigny zelf geproduceerd is meer dan een juweel.

Ets / kopie (pinx.) is dus door Daubigny zelf gemaakt.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 35.5 × 21 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, l.o., slecht- / onleesbaar

Stijl

Daubigny, C.F.

Charles-Francois Daubigny werd geboren in Parijs op 15 februari 1817 en overleed in dezelfde plaats op 19 februari 1878. Beroemde Franse schilder / impressionist. Afkomstig uit de school van Barbizon. Heeft samen met Monet in o.a. Dordrecht gewerkt. Werkte ook veel in Villerville (Frankrijk). Was naast graficus ook illustrator, (decoratie)schilder, tekenaar en fotograaf. Hij werkte ook als restaurateur een tijd in het Louvre. Legde zowel landschappen als strandgezichten vast maar was ev...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Daubigny, C.F..

Heeft u een vraag of opmerking over 'Le Grand Parc à mouton le matin'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina