Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Dordrecht Bomkade Grote Kerk

 22,50

Artikelnummer: p42 236.263

Een bijna impressionistische ets van een helaas onbekende (amateur) kunstenaar.

In ieder geval sluit hij of zij zich qua kwaliteit aan bij de zeer lange rij van (amateur) kunstenaars die allen – van eeuwen geleden tot aan de dag-van-vandaag – vanuit oneindig veel hoeken de Dordtse Grote Kerk hebben vastgelegd, etsend, lithograferend dan wel schilderend.

Deze voor ons onbekende kunstenaar kon het niet nalaten om Dordrecht als wijn(ver)kopende stad te eren met een wijnhandelaar / schipper op de voorgrond.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 17.5 × 23.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in de druk, r.o., slecht- / on(leesbaar)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Dordrecht Bomkade Grote Kerk'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina