Aanbieding!

Fishermen in Argenteuil

 27,50

Artikelnummer: p2A 485.010

Hier de geauthoriseerde (gecertificeerde) poster van Maurice de Vlaminck’s schildering  ‘Vissers in Argenteuil’ voor de tentoonstellingen ‘The Vaufes’ in Torino en Lodève.

Opm.: Een certificaat van echtheid is gevoegd bij de poster.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 65 × 61 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Diversen

Overig

Grafiek

Samenstelling collectie

,

Signatuur

geen

Uitgever

Aldo Borgatti

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Vlaminck, Maurice de

Maurice de Vlaminck (noemde zich ook wel Maurice de Wlaminck en signeerde als Vlaminck) werd op 4 april 1876 in Parijs geboren en overleed op 11 oktober 1958 in Rueil-La-Gadelière. Voor zover bekend volgde hij geen specifieke kunstopleidingen maar ontwikkelde zich autonoom. Hij wordt desondanks samen met André Derain en Henri Matisse tot de belangrijkste figuren rond de 'Fauve' beweging gerekend. Zijn vader leerde hem aanvankelijk vioolspelen. Maar hij begon al te schilderen als tiener....

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Vlaminck, Maurice de.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Fishermen in Argenteuil'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina