Aanbieding!

Fruit- en bloemenpracht

 56,00

Artikelnummer: p30 320.001

Elisabeth Veltman-Adriaansz. heeft bewust gekozen om haar kunstwerken massaal in de markt te zetten. In tegenstelling tot veel van haar collegae heeft zij niet gekozen voor ets- of andere grafische technieken maar voor aquarelleren om vervolgens via lithografische processen haar werkstukken in veelvoud en in vele maten te reproduceren. En met succes! Met duizenden worden haar producten gekocht die vervolgens vele wanden in huis- en hotelkamers opsieren.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 65 × 45 cm
Afwerking

achter glas, chique ingelijst, passe-partout

Diversen

Grafiek

Samenstelling collectie

, ,

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, r.o.

Stijl

Veltman-Adriaansz. E.

Elisabeth Veltman-Adriaansz. Maakt aquarellen van bloemstillevens. Haar werk wordt over de gehele wereld voornamelijk als poster verkocht. Nadere informatie over de kunstenares ontbreekt.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Veltman-Adriaansz. E..

Heeft u een vraag of opmerking over 'Fruit- en bloemenpracht'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina