Grijze vaas, blauwwitte kom en tomaten

 41,00

Artikelnummer: CO 763.001

Een relatief onbekende schilder (of schilderes?) die desondanks zeer verdienstelijk palet en penseel hanteerde. Midden onder een kleine beschadiging van het doek.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 33 × 30.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, doek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Bos, Ferdinand Frederik

Ferdinand Frederik Bos was een Nederlandse schilder(es?) (Signeerde als F.F. Bos; sommigen menen dat het een alias was voor Inge Oosterbos, tekenares en aquarelliste) werd geboren op 29 mei 1895 in Rotterdam. Hij / zij was na de 2de wereldoorlog voornamelijk werkzaam als kunstena(a)r(es) in de regio Rotterdam. Zijn / haar meeste werken betroffen genrevoorstellingen en landschappen. Verder niets bekend bij ons over haar / hem.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Bos, Ferdinand Frederik.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Grijze vaas, blauwwitte kom en tomaten'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina