Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Heidelandschap met zandverstuiving

 40,50

Artikelnummer: p44 236.018

Ook onbekende meesters hebben zo hun charme. Deze fraaie pastel zou zo maar van Doeleman of Noltee kunnen zijn. Professioneel is hier de overgang van grasland via zandverstuiving naar een heideveld vastgelegd op een wijze alsof het een foto betreft.

Door een lichtbeschadigde lijst, achter glas gevat.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 24 × 28 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

gouache

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, slecht- / on(leesbaar)

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Heidelandschap met zandverstuiving'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina