Aanbieding!

Korps Pontonniers

 64,00

Artikelnummer: p16 572.002

De litho’s van Hoynck van Papendrecht zijn ware historische documenten. Deze voorstelling is niet alleen een ode aan moedige landgenoten maar symboliseert ook onze verbondenheid met het water.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 36 × 28 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram, in de druk, r.o.

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Hoynck van Papendrecht, Jan

Jan Hoynck van Papendrecht (monogrammeerde / signeerde onder andere met J.HvP,  J. Hoynk van Papendrecht, JHVP) werd op 18 september 1858 in Amsterdam geboren en overleed op 11 december 1933 in Den Haag. Hij volgde opleidingen aan de Academie in Antwerpen en aan de Akademie der Bildenden Künste in München. Hoynck van Papendrecht  werkte als kunstenaar zowel in Nederland (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Rheden, Nieuwer-Amstel) als in het buitenland (München, Antwerpen). Hoynck van Pap...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Hoynck van Papendrecht, Jan.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Korps Pontonniers'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina