Kunstenaar:onbekend

Kozak

 66,00

Artikelnummer: CO 236.069

Een Kozak-achtige figuur maar niet uitgewerkt. Op de achterzijde van de oude oorspronkelijke omlijsting staat echter geschreven: ‘Stadsgezicht Amsterdam’. Welke de relatie is met de abstracte figuur is echter onduidelijk.

De signatuur beperkt zich tot V.L. (mogelijk Victor Lindorf – overleden in 2002 – die vooral bekend werd door zijn absurdistische schilderijen en tekeningen). Misschien is dit wel van zijn hand als ‘grap’.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 27 × 34 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

aquarel

Samenstelling collectie

Signatuur

autogram/acroniem/initiaal, in potlood / inkt / verf, l.o.

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kozak'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina