Kunstenaar:Amaina

Kruik met flessen

 45,00

Artikelnummer: CO 1098.001

Deze litho werd ooit uitgegeven door Ikea en het is de vraag of de Australische kunstenaar dit stilleven ook in opdracht van Ikea gemaakt heeft. Het betreft hier ‘masa’kunst. Dus kunst voor het grote publiek. Steeds weer – als we dit tegenkomen – stellen we ons de vraag wat eigenlijk kunst is.
Welke definitie van kunst dan ook wordt gehanteerd deze is tenslotte altijd  cultuurspecifiek en tijdgebonden. In vrijwel elke cultuur zijn voorwerpen te vinden die zich onderscheiden van gewone objecten waaraan dan een hogere esthetische waarde wordt toegeschreven. Dergelijke objecten hebben soms niet-esthetische-, ceremoniële-, religieuze-, of propagandistische functies en soms helemaal geen enkel.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 70 × 40 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in de druk, r.o.

Stijl

Amaina

Over deze Australische kunstenaar hebben we geen verdere informatie.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Amaina.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Kruik met flessen'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina