Aanbieding!
Kunstenaar:Cox, Rob

Moeder met kleuter en peuter

 44,00

Artikelnummer: p25 673.002
Onderwerpen: , , ,

Moederliefde. Rob Cox weet op een indringende manier moederliefde vast te leggen. Wat in het bijzonder opvalt bij deze fraaie houtsnede zijn de details. bijvoorbeeld het gekroonde hoofdje van de peuter waarmee wordt aangegeven welke de gezinshiërarcie is.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 47.5 × 60.5 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, r.o.

Stijl

Cox, Rob

Rob Cox (naamvariant: Robert August Cox; monogrammeerde als CR aaneen) werd op 13 maart 1936 in Geldrop geboren. Hij volgde een artistieke opleiding aan de Kunstnijverheidschool in 's-Hertogenbosch waar hij onder andere les kreeg van Ru van Rossem (vooral bekend om zijn vele exlibris-ontwerpen). Hij was naast etser ook grafisch ontwerper en illustrator. Van hem zijn vooral veel ontwerpen voor boekband-(omslagen) en ex libris bekend. Rob werkte voornamelijk als kunstenaar in Eindhoven...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Cox, Rob.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Moeder met kleuter en peuter'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina