Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Portret van een onbekende man

 20,50

Artikelnummer: CO 236.103
Onderwerpen: ,

Portretten zijn vooral interessant als de naam van een geportretteerde bekend is. Dat is hier echter niet het geval, maar wellicht herkent toch iemand deze persoon. De tekening is ooit ingelijst bij kunsthandel van den Hurk, Haagdijk 16 in Breda. Het vermelde 5-cijferige telefoonnummer duidt op de 70-er jaren van de vorige eeuw. Ofschoon noch de geportretteerde noch de kunstenaar bekend zijn, is hier sprake van een knappe artistieke prestatie.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 52 × 67 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Tekening

krijt

Samenstelling collectie

Signatuur

geen

Stijl

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Portret van een onbekende man'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina