Aanbieding!

Rue de Vernis

 185,00

Artikelnummer: p45 831.001
Onderwerpen: ,

Ofschoon het accent van het werk van Anne-Pierre niet op grafiek als zodanig ligt, blijkt hij onmiskenbaar ook op grafisch gebied groot talent te hebben. Hij blijkt zeker een verdienstelijk etser te zijn gezien deze fraaie kleurenets van de Rue de Vernis in Parijs.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 20 × 47 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd), passe-partout

Stroming

Samenstelling collectie

Grafiek

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

, ,

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Kat, Anne-Piere De

Anne-Pierre De Kat (naamvarianten: Anne-Pierre de Kat, Anne Pieter de Kat, Ann Pierre de Kat, Ann Pierre De Kat, Jan Kat; signeerde meestal met de Kat) werd op 1 mei 1881 in Delft geboren en overleed op 25 juli 1968 in La Frette-sur-Seine. De Kat was primair als beeldhouwer actief maar ook als aquarellist, graficus, schilder, tekenaar en beeldhouwer. Hij volgde kunstzinnige opleidingen aan de Académie des Beaux-Arts in Brussel, de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag e...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Kat, Anne-Piere De.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Rue de Vernis'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina