Verwarrend voorjaar I

 42,00

Artikelnummer: CO 012.047

Andermaal een abstract werk (dit werk vormt samen met CO 012.048 een pendant) – nu met een voorjaarsstorm als inspiratiebron – gemaakt door Herman van der Avoort die zich weliswaar in de allereerste plaats door zijn emoties laat leiden en vooral waardevrij en spontaan schildert maar dan wel met een meer dan getraind oog voor zijn omgeving en meer speciaal de natuur.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 50 × 60 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Signatuur

in potlood / inkt / verf, l.o., naam voluit

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Verwarrend voorjaar I'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina