Aanbieding!
Kunstenaar:Landkroon, Emiel

Vrouw met lange donkerblonde haren

 74,00

Artikelnummer: p40 037.003

Met bloedend hart nemen we afscheid van onze verzameling “Emiel Landkroon’ omdat we hebben besloten om onze zeer omvangrijke collectie kunst meer thematisch op- en uit te bouwen (zie ook elders op onze website).

Maar het blijft zeer pijnlijk om werk van Landkroon te vervreemden. Niet voor niets rekent Saatchi Art een deel van de in hun bezit zijnde werken van Landkroon tot de eigen kerncollectie.

Dit werk met nog een tiental andere werken van Landkroon (CO 037.001 t/m CO 037.011) bieden we dan ook te koop aan ver onder de kostprijs omdat we vinden dat ook andere kunstliefhebbers met een kleine beurs in staat moeten worden gesteld om een Landkroon te verwerven.

 

Vanwege GROOTTE alleen afhalen.

 

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 60 × 80 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf

Samenstelling collectie

Signatuur

l.o., slecht- / onleesbaar

Stijl

Landkroon, Emiel

Emiel Landkroon werd op 21 juli 1953 in België (Ninive) geboren. Landkroon is naast een verdienstelijk kunstschilder ook beeldhouwer, fotograaf, auteur en performancekunstenaar. Emiel Landkroon volgde opleidingen aan de AKI (Academie voor Kunst en Industrie in Enschede), aan de Sociale Academie (Personeelswerk), aan de Theaterschool Kampen (docentenopleiding drama), aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (kunsteconomie en financieel management voor de non-profit), bij Dora van Dantzig...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Landkroon, Emiel.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Vrouw met lange donkerblonde haren'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina