Aanbieding!
Kunstenaar:onbekend

Waalhaven

 42,50

Artikelnummer: CO 236.019

Kunstenaars werken en werkten niet alleen vanuit pure creatieve impulsen maar zeker op ‘in opdracht van’. Al was het maar voor voldoende brood op de plank. Deze ets toont aan dat ook opdrachten aan kunstenaars tot fraaie resultaten kunnen leiden. Uit de potloodaantekeningen wordt duidelijk wie de opdrachtgever destijds was en daaruit is ook af te leiden de geëtste lokatie maar helaas is de naam van de kunstenaar niet goed te lezen. De stijl van dit werk doet overigens sterk denken aan die van Bernard Buffet.

 

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 21 × 15 cm
Afwerking

achter glas, passe-partout

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

(voor)naam voluit, in potlood / inkt / verf, slecht- / on(leesbaar), toelichtende tekst(en)

Stijl

,

onbekend

Werk van onbekende kunstenaars. Veel aanschaffingen van kunstwerken door ons in het verleden vonden plaats op, basis van 'mooi', 'interessant', aanvullend op bestaand werk in de collectie' et cetera. Daarom hebben we een 'groep onbekend' toegevoegd aan onze collectie. Uiteraard wordt nadere informatie m.b.t. deze groep van kunstwerken zeer op prijs gesteld. Zowel qua kunstenaar maar zeker ook qua voorstelling zelf.

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van onbekend.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Waalhaven'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina