Aanbieding!

Zandverstuiving

 58,00

Artikelnummer: CO 012.016

Een wilde potpourri van vliegdennen en zandduinen, Herman van der Avoort Jr,’s beleven van zandverstuivingen (Veluwe, Drunen?). Ondanks de wilde manier van schilderen zijn de kenmerken ervan door hem zo knap weergegeven dat nog maar weinig aan de fantasie van een kijker wordt overgelaten.

 

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 71 × 51 cm
Afwerking

(klassiek) ingelijst, achter glas / perspex (geklemd)

Genootschap

Teekengenootschap Pictura Dordrecht

Overig

Samenstelling collectie

Schilderkunst

(acryl-, olie)verf, papier

Signatuur

geen

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

privé

Avoort Jr. , Herman van der

N.b.: Alle te koop aangeboden schilderijen van deze begaafde kunstenaar betreffen een in het verleden aangeschaft omvangrijke kavel werk van hem. Herman van der Avoort Jr. werd in 1950 in Dordrecht geboren en heeft als kunstschilder tot op heden een turbulent leven achter zich. Herman is de jongste telg uit een bekend kunstschildersgeslacht. Zowel zijn vader (die ook Herman heet) als zijn grootvader (Herman Hubertus) en de broer van zijn vade...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Avoort Jr. , Herman van der.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Zandverstuiving'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina